Dues victòries i una derrota ‘immerescuda’ per als equips del Bàsquet Endavant

19 Feb 2018

Basquet Endavant febrer 2018


Dissabte les noies de l’equip cadet van guanyar al Badia i Margarit Masculí per 47 a 20, és a dir 12 a 4 en el sistema de puntuació del Consell Esportiu de l’Anoia. No va ser un bon partit, però, amb un joc sense control.


Els dos primers quarts van ser de clar domini de les locals, però sense bones sensacions, i així es va arribar al descans amb el marcador 26 a 4. La segona part va ser més anàrquica encara, amb molts errors per les dues bandes, però finalment els quatre quarts van caure del costat local.

Van jugar per l’equip vilanoví: Lucía Moreno (5), Sofía Sancho, Clàudia Nuncio (3), Laura García (9), Carla García (2), Anna Palacios (10), Irene Leno (6), Ana Lozano, María Vega (8) i Alba Quiñones (4). Entrenador Carlos Fratila.

Parcials: 16-2, 10-2, 10-6 i 11-10.

D’altra banda, l’equip sènior masculí va fer un gran partit davant l’Asfe Sant Fruitós, líder del grup, però va caure per un resultat, 39 a 65, que no reflecteix el que es va veure a la pista.

Malgrat un mal primer quart, 9 a 22, els nois es van refer i entre el segon i el tercer, van fer el millor joc de la temporada, sobretot defensiu, deixant als rivals amb 11 i 5 punts.

A vuit minuts del final un triple dels vilanovins, els va posar a només 7 punts 33-40. Però una sèrie de decisions arbitrals i l’encert en els triples, van deixar la diferència final, injusta i immerescuda.

Van jugar amb l’equip vilanoví: Francis Rodríguez (13), Miguel Àngel García (8), Antonio García (6), Stalin Rodríguez (8), Fernando Leno (2), Sergi Brugués (2), Òscar Borrega i Johnny Goya. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials: 9-22, 11-11, 10-5 i 9-27.

Diumenge, les noies de l’equip sènior van guanyar L’Esquitx de Sant Sadurní per 56-48.

Un joc molt igualat durant tota la primera part, amb les vilanovines sense entrar en el partit i anant gairebé sempre per darrera al marcador, però molt a prop. Van arribar al descans amb el marcador 23 a 22.

El final del tercer quart va resultar decisiu per el resultat final, amb un parcial en els últims 3 minuts de 14 a 0 que els hi van donar una avantatge que van saber cuidar fins al final del partit.

El millor sens dubte el marcador que permet a les noies continuar lluitant en la part alta de la classificació.

Van jugar pel  Vilanova del Camí Bàsquet Endavant: Marina Espejo (3), Clara Bargalló (15), Clàudia Oller (4), Clàudia Miramunt (9), Marina Palmés (14), Èlia Díez (9), Clara Roca, Núria Torrens (2) i Alexandra Vives. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials: 12-14, 11-8, 20-9 i 13-17.


Partits de la pròxima jornada


La pròxima jornada es disputarà dissabte, a partir de dos quarts de deu del matí, el VDC Bàsquet Club Endavant cadet femení rebrà l’INS Pere Vives, i a les dotze del migdia el VDC Bàsquet Club Endavant Sènior Femení té desplaçament a casa del C.B. Begues. I l’endemà diumenge, a un quart de sis de la tarda, el VDC Bàsquet Club Endavant Sènior Masculí juga a casa de la UE Capellades.

L’equip cadet masculí té jornada de descans.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by