El 25è aniversari de la Cursa Popular amplia les opcions i convida a participar tothom, corrent o caminant

19 Feb 2019
Cursa_Cartell_foto19

Esports Vilanova ja ha començat a escalfar la 25a Cursa Popular de Vilanova del Camí. La cita és el diumenge 17 de març. Enguany, la cursa celebra 25 anys d’història i des d’Esports Vilanova del Camí afirmen que han preparat la prova amb més opcions que mai. Han incorporat una caminada popular de 5’5 km per l’entorn rural del municipi que esperen faci créixer encara més la participació

En total hi haurà quatre maneres de participar a la matinal: fent alguna de les curses d’adult, la de 10 km (puntuable per a categoria Promesa-sènior i Veterans A i B) o la de 4,5 km (puntuable per a Aleví, Infantil, Cadet-juvenil, Promesa-sènior i Veterans A i B), amb sortida a les 10:30h des de la zona esportiva de Can Titó; fent la cursa infantil d’un quilòmetre (per a categoria benjamí i inferiors), prevista a les 12h del migdia, o bé participant a la 1a Caminada Popular, amb sortida a les 10:30h (que és no competitiva).

Ja s’han obert les inscripcions online per reservar els dorsals. Trobareu l’enllaç al formulari de la inscripció en línia a la pàgina web municipal www.vilanovadelcami.cat a l’apartat de Destacats, i també en aquest enllaç.

Les inscripcions anticipades a través del web municipal es podran fer fins al 14 de març a les 20h, o bé el mateix dia des de les 9h i fins 30′ abans de cada prova.

La intenció és fer d’aquesta convocatòria una cita molt més familiar i participativa. No hi faltaran els premis i alguns sortejos per fer-la atractiva.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by