El 34è Cros Joan Maragall torna a convocar els escolars al Parc Fluvial, aquest diumenge

02 Abr 2019
Cartell Cros Joan Maragall 2019

El diumenge dia 7 d’abril torna el Cros escolar Joan Maragall. L’AMPA i Esports Vilanova de la mà del Consell Esportiu de l’Anoia, escalfen novament motors per posar a punt la prova -la 34 edició- que es va suspendre a la tardor a causa de les pluges. La matinal es farà novament a la zona de Can Titó i el Parc Fluvial

L’estructura organitzativa i d’horaris es manté tal i com s’havia previst pel passat mes de novembre. Hi haurà sortides per categories des de les 10 del matí i fins a les 13h del migdia, amb distàncies adaptades a cada edat.

La 34a edició del cros Joan Maragall convoca als primers participants a dos quarts de deu del matí, per acabar de fer les inscripcions de la primera cursa que sortirà a les 10 h, amb la categoria aleví. Li seguiran els benjamins, prebenjamins, pàrvuls… i per últim els cadets i infantils. Com sempre, però, la cursa d’adults, que convida a córrer a pares i mares, serà la que tancarà a dos quarts d’una la matinal esportiva.

Tot seguit es farà el lliurament de premis que aquest any, lliurarà medalles als guanyadors de cada categoria, als primers de l’escola i a tots els pàrvuls (P3, P4 i P5).

Des de l’AMPA Joan Maragall han fet públic l’agraïment als patrocinadors i col·laboradors de la cursa; establiments, comerços i serveis vilanovins que fan possible que des de l’AMPA no hagin de dedicar esforços econòmics a la prova.

També ha donat les gràcies a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que fa possible l’organització de la prova.

Un any més, des de l’AMPA també fan una crida al civisme dels participants i fer ús dels contenidors que es traslladaran al riu per llençar les deixalles. L’AMPA Joan Maragall ha estrenat també aquests dies perfil a Instagram per donar a conèixer les activitats que realitzen i per engrescar als escolars del Joan Maragall, als vilanovins i al de les escoles de la Comarca a participar d’aquest cros.