El bingo solidari del Casal de la Gent Gran recapta 260 € per a la lluita contra el càncer infantil

25 Jul 2019
Bingo solidari Casal gent gran 19 juliol 2019 v2

El Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí va celebrar un bingo solidari, el passat divendres 19 de juliol. L’activitat va comptar amb una bona assistència de públic i es van recaudar 260 € que es donaran a l’Hospital de Sant Joan de Déu per l’investigació del càncer infantil

La Junta de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, conjuntament amb l’Associació Polseres Candela i la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, va organitzar un Taller de Polseres i un Bingo Solidari per contribuir amb aquesta activitat en la lluita contra aquesta malaltia que segons l’Associació Espanyola de Pediatria es diagnostica anualment a uns 1.500 nens i nenes de 0 a 14 anys a Espanya.

bingo solidari casal pulseras candela v2

El taller es va fer el matí del dimecres 17 de juliol al Casal de la Gent Gran. L’Associació Polseres Candela va subministrar el material necessari per elaborar les polseres. I el Bingo Solidari es va celebrar la tarda del divendres dia 19, també al casal. A l’acte va assistir el Grupo Candelero Cristian que va explicar en què consisteix el projecte de Polseres Candela i van montar una parada per tal que totes les persones que volguessin poguessin adquirir- les. 

Entre els assistents es van repartir varis premis, a destacar l’entrega d’un bingo amb un val per dinar gentilesa del Bar la Llar, un altre per un pentinat per gentilesa de la perruqueria Lucía Soler i una paletilla que va entregar el president de la l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí en nom de l’entitat.

La recaptació ha estat de 260 € que s’han entregat íntegrament a l’Associació per la Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu.

Des del casal han agraït a totes les persones que van participar aportant el seu granet de sorra per aquesta bona causa. 

Aquest bingo solidari ha estat l’últim de la temporada que es reprendrà el mes de setembre. 

bingo solidari casal pulseras candela 1 v2

Comiat emotiu en el final del pla d’ocupació de la dinamitzadora del Casal Silvia Abad 

comiat silvia casal v2

D’altra banda, aquesta setmana la fins ara dinamitzadora del Casal de la Gent Gran, Silvia Abad, ha finalitzat el seu pla d’ocupació. En el seu últim dia de treball, el passat dimarts, les persones usuàries del servei li han volgut agrair la seva implicació i compromís escrivint-li i dedicant-li un poema que li han llegit i li han fet entrega, en acabar el taller. 

Des del Casal tothom li desitja molta sort i ja han donat la benvinguda a Carmen Yagüe que pren el relleu en la dinamització a partir d’un pla d’ocupació.