El butlletí i la guia d’abril i maig ja es poden consultar a Internet

03 Abr 2014

Butlletí VI abril 14 n255A partir d’avui ja es pot consultar la nova edició del Butlletí Vilanova Informació i la GUIA d’ACTIVITATS del mes d’abril en format digital al portal de comunicació vilanovainformació.cat i també a la pàgina municipal vilanovadelcami.cat. El butlletí dedica les primeres pàgines al contingut dels pressupostos aprovats pel consistori vilanoví per aquest exercici, mentre que la guia destaca en portada la celebració de Sant Jordi.

A banda de la crònica política dels dos darrers plens municipals, el butlletí recull diferents temes de Promoció Econòmica referents al Centre d’Innovació com ara l’última reunió informativa del clúster i els conveni amb la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament de Castellolí. Un altre dels convenis als quals es fa esment és el signat recentment amb l’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari. La publicació informa també sobre el trasllat del serveis de Promoció Econòmica, Cultura, Educació i Joventut i fa resum de la  crònica de carnaval i de les principals activitats vilanovines, tant les culturals com les esportives. En l’apartat de Comunicació destaca el lliurament del segell infoparticipa i la nova secció de consum de La Carmanyola de Ràdio Nova de la mà de la tècnica de l’OMIC, Eugènia Ruiz. La contraportada del butlletí està dedicada al 30è aniversari del Mercat Municipal de Sant Hilari, l’acte central del qual es celebrarà el dissabte 24 de maig.GUIA abril maig 2014 n36

Pel que fa a la GUIA d’ACTIVITATS d’abril i maig, a més dels actes de Sant Jordi anuncia també la Desfilada del comerç prevista pel dia 12 d’abril, les activitats de musicoteràpia del Centre Obert El Cireret, els cursos de formació de Promoció Econòmica i l’oferta formativa d’Endinsa’t i Tatanka. També fa un avanç de les activitats d’Estiu: Casal d’Estiu i Esportiguai i Esportiguai 2.0.