El Butlletí Vilanova Informació i la Guia de febrer i març ja són al carrer

05 Feb 2014

Butlleti 234 imatgeA partir d’avui s’ha començat a repartir per les llars vilanovines el Butlletí Municipal Vilanova Informació del mes de febrer així com la GUIA d’ACTIVITATS corresponent als mesos de febrer i març. Ambdues publicacions es poden consultar des d’aquest dimarts a la web municipal vilanovadelcami.cat i també a les web de comunicació vilanovainformacio.cat i televisiovilanova.cat.

El butlletí municipal obre portada amb l’augment de l’IBI aprovat en el darrer ple municipal que suposarà una pujada del 3,19%, un tema debatut i aprovat en el darrer ple municipal. Un altre de les notícies destacades és l’informe de la darrera Junta de Seguretat Local que parla d’una reducció de la sinistralitat a Vilanova del Camí. El butlletí també recull la crònica de les festes de Nadal, Reis, la Fira de Sant Hilari i els principals esdeveniments socials, culturals i esportius del darrer mes i mig. I l’entrevista de la contraportada està dedicada, aquest mes, al veterà ciclista Marcel·lí Gassol.

GUIA 35 imatgePel que fa a la GUIA cal destacar algunes cites importants en l’àmbit esportiu i social. El dia 8 de març es celebra el Carnestoltes a Vilanova del Camí i l’endemà dia 9 de març tindrà lloc la 20a cursa Popular -cal fer notar l’errada que en la publicitat del butlletí hi ha sobre la data de la cursa on erròniament es pot llegir que és l’edició de l’any 2013 en comptes del 2014. Altres trobades esportives destacades seran: la 29 edició del cros Joan Maragall, el dia 23 de març i el Congrés Mundial de taijitsu, programat pels dies 29 i 30 de març.