El CG San Roque organitza la I fase CCEE individual i conjunts de rítmica

25 Abr 2017

1 fase CCEE abril 17


El CG San Roque amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, va organitzar, el passat diumenge, la I fase CCEE de gimnàstica rítmica. Un total de 260 gimnastes d’arreu de Catalunya es van trobar al pavelló de Can Titó per disputar la primera fase federada, en categoria individual o conjunt


Per part del club vilanoví, en categoria individual, va competir Carlota Canela (prebenjamí iniciació) qui estrenava ball i competició i va dur a terme el seu exercici amb una gran expressivitat. També competien Lia Escribano i Martina Quintana (benjamí iniciació). Totes dues van aconseguir una gran execució a pista competint amb un gran nombre de gimnastes. Irune Munuera (open infantil amb pilota) va estrenar el seu ball en competició federada amb molta força i per últim Gisela Fontalba (open junior) va realitzar un gran exercici aconseguint així la primera posició al podi en la seva categoria.

En modalitat de conjunt, representaven al San Roque, en categoria benjamí mans lliures: Lia Escribano, Dayanna Morejón, Clara Pérez, Julia Barroso i Martina Quintana. Es van plantar a pista amb una gran simpatia i execució, que les va atorgar la segona posició al podi.

L’entrega de medalles va comptar amb la presència de membres de l’Ajuntament de Vilanova del Camí: l’alcaldessa, Noemí Trucharte; el regidor d’Esports, Camilo Grados; el d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, i el d’Obres i Serveis, Manuel Ocaña.

Des del club han agraït a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i al personal del pavelló de Can Titó la seva col·laboració en l’organització d’aquest campionat i per fer-lo possible.

1 fase CCEE abril 17