El Club de lectura aborda una història dramàtica i valenta en la primera trobada del curs

26 Set 2018

cartell_luna-v11

‘La luna no está’ de Nathan Filer és el títol del llibre a comentar en el pròxim Club de Lectura, a la Biblioteca de Vilanova del Camí. La cita és divendres 5 d’octubre, a l’equipament vilanoví. Com és habitual hi haurà doble sessió: la primera, a dos quarts de quatre de la tarda, i la segona, a dos quarts de vuit del vespre. La bibliotecària Teresa Mas moderarà ambdues trobades que s’emmarquen en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

La lectura compartida per iniciar aquest nou curs és la primera novel·la de Nathan Filer, poeta i documentalista britànic que va guanyar amb aquest debut literari el premi Costa l’any 2013, un dels més prestigiosos del Regne Unit.

Filer va treballar com a infermer en un psiquiàtric i és investigador de Psiquiatria en la Universitat de Bristol. Aquesta experiència li ha servit per relatar la situació personal i familiar d’en Matt, el protagonista de ‘The shock of the fall’  (‘La luna no está’), un jove que pateix un trastorn mental i que troba els valors per lluitar contra els seus monstres.

La inscripció al Club de lectura és gratuïta i només cal passar pel taulell de préstec de la biblioteca per recollir el llibre.