El Club Futbol Sala Vilanova s’imposa a l’Ametlla Merola

04 Mar 2010

A Primera Nacional B, el CFS Vilanova ha guanyat aquesta setmana a casa de l’Ametlla Merola, el penúltim classificat. Els vilanovins, però, no ho van tenir fàcil i finalment van vèncer per un ajustat 2 a 3. Amb els tres punts de la victòria, els de Can Titó són quarts aquesta setmana, amb 32 punts a la taula, empatats amb el Sant Vicenç i el Balaguer. La propera jornada rebran a casa, a un d’aquests rivals directes: el Balaguer.

D’altra banda, els juvenils continuen fent una gran temporada a tercera divisió. Ja són segons a la classificació del seu grup, empatats a punts amb el líder, el Montserrat-Monistrol, i amb el Rubí, que ocupa la tercera posició. L’últim partit el van guanyar còmodament a casa contra el Rubí, per 5 gols a 2. La propera jornada tornen a jugar a casa. Rebran al Jardineria Curriu Casserres, el penúltim classificat.

Pel que fa a les fèmines, també a tercera divisió, no han estat encertades en aquesta última jornada i van caure per un fulminant 0 a 5 a Can Titó, davant l’Escola Futbol Sala Urgell Segarra. La propera jornada es desplacen a casa del Sant Andreu de la Barca, un equip que avantatja per 5 punts a les vilanovines.