El Club Rítmica San Roque comença la temporada amb tres medalles

26 Oct 2011

1a Fase Copa Catalana 2011El Club Rítmica San Roque ha començat amb èxit la temporada, aconseguint tres podis en el Campionat de conjunts de Copa Catalana, disputat el passat diumenge 23 d’octubre, a Figueres. La 1a Fase de Copa Catalana de Conjunts dels nivells IV, V, VI, VII i VIII va comptar amb la participació de tres conjunts del Club Rítmica San Roque i tots tres van aconseguir medalla.

A la categoria aleví de nivell IV amb tres pilotes i dos mans lliures va participar l’equip format per Miriam Exposito, Celia Ais, Anna Ais, Nuria Garcia, Marta Alonso i Berta Pons, que van aconseguir la segona posició d’entre set conjunts.

A la categoria Infantil nivell IV amb cinc cordes, l’equip estava format per Marta Villar, Eliza Irasoc, Mar Casals, Raquel Munuera i Laia Guerra, que es van fer amb la tercera posició.

I per últim, a la categoria cadet nivell VII amb tres pilotes i dos cintes, va concórrer el conjunt format per Judit Sabria, Gisela Muñoz, Elsa Montes, Natalia Moreno, Andrea Roures i Aida Moreno, que també van aconseguir la tercera posició del podi de set grups participants.

Des del club es mostren molt satisfets amb els resultats, donat que és la primera fase.

La setmana vinent, el diumenge 30 d’octubre, aniran fins a Lloret de Mar, on se celebrarà la 2a Fase de Copa Catalana de Conjunts als nivells IV, V, VI, VII i VIII. El San Roque presentarà els mateixos tres conjunts i espera millorar encara més aquests resultats.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by