El concurs #vilanovanatura proclama els guanyadors de juliol i agost

08 Set 2016

entrega-de-premis-instagram-juliol-i-agost-27-julio-bresco-i-carlos-parra

Júlia Brescó i Carlos Parra són els guanyadors dels mesos de juliol i agost, respectivament, del concurs vilanovanatura a Instagram. Aquest dimecres han passat per Ràdio Nova per recollir el premi de mans del regidor de Medi Ambient, Luis Perea, i la directora de l’emissora vilanovina, Marissa Martínez. Amb motiu de les vacances d’estiu els dos premiats han coincidit en el lliurament. Ha estat un bon moment per compartir opinions sobre l’afició per la fotografia i aquest concurs que organitza Medi Ambient, GEDEN i Ràdio Nova que ja frega l’equador amb l’objectiu de reconèixer una instantània cada mes.


vilanovanatura-juliol-2016-julia-bresco-3

Foto de Júlia Brescó – Guanyadora vilanovanatura juliol 2016

El Jurat ha triat, d’una banda, una fotografia pujada a Instagram per Júlia Brescó el dia 4 de juliol amb un colorit paisatge d’un camp de blat sota el sol d’estiu i de l’altra, la fotografia de Carlos Parra, publicada el 23 d’agost, amb una original perspectiva del parc fluvial a l’hora de la posta de sol.

vilanovanatura-agost-2016-carlos-parra

Foto de Carlos Parra – Guanyador vilanovanatura agost 2016


Tal i com avui han descobert aquests dos veïns de Vilanova del Camí ambdós s’han estrenat aquest mateix estiu a la xarxa social Instagram guiats per la seva passió per la fotografia. Tots dos, però, capturen imatges des de fa temps i senten inclinació pel paisatge, les postes de sol i la natura en general.

La Júlia afirma que a Vilanova del Camí tenim la sort de tenir molt camí per córrer o com ella diu “molta muntanya per descobrir”. I de fet és un dels regals que ens està oferint aquest concurs: copsar vistes de l’entorn vilanoví des de la mirada particular i personal de moltes persones que fins i tot arriben a sorprendre.

“És molt bonica!” ha expressat admirada la Júlia quan ha vist la fotografia del guanyador del mes d’agost. I no és per a menys perquè la imatge del Carlos Parra ja porta 120 m’agrades i és una de les més populars des que va començar el concurs vilanovanatura. La galeria de Parra és digna d’un professional i reconeix que Instagram li permet explorar la creativitat.

Ambdós estan animats a continuar participant al certamen els propers mesos. Recordeu que cal fer servir el hastag #vilanovanatura.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by