El conseller Francesc Homs presideix l’assemblea de CDC

16 Des 2014

Homs a l'Anoia des 14El conseller de Presidència Francesc Homs ha presidit l’assemblea de final d’any de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Anoia. Dijous passat, a la seu de Convergència Anoia, els principals responsables del partit a l’Anoia, el Presidente Comarcal en Jordi Torra, l’Alcalde d’Igualada Marc Castells, la diputada Maria Senserrich i el President de la Federació de Catalunya Central, Juli Gendrau, es van reunir amb els militants per analitzar la situació política. Alguns, com l’alcalde igualadí, van demanar als ajuntaments un esforç de país, altres, com la diputada Senserrich van justificar els pressupostos del governk, i el President de la Federació, Juli Gendrau va encoratjar a preparar-se per les eleccions municipals.

El conseller Homs va fer un diagnosis de la situació política de Catalunya, i també un repàs històric dels procesos viscuts fins a l’actualitat en el procés sobiranista. Remarcà la intervenció del Govern de l’Estat envers Catalunya, dient que ara estem en el que va anomenar “una operació de supervivència colectiva” però subratllant també els punts forts de Catalunya, el lideratge del president Artur Mas i el civisme i el consens d’una “societat exemplar”, va dir, amb totes les diferències del territori.

Homs va assenyalar que cal acabar el procès iniciat, però al mateix temps sobreviure amb uns pressupostos que no arriben per tot, segons va reconèixer, i que cal fer un gran esforç per tirar endavant el govern, amb escassos mitjans i amb totes les amenaçes de l’Estat.

El conseller va demostrar la seva fidelitat al projecte del president Mas i va dir que si s’aconsegueix tirar endavant amb una llista única, es donarà una mostra de fortalesa a nivell internacional.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by