El CTT Els 8 de La Garriga trenca la bona ratxa del CTT Vilanova del Camí

29 Gen 2016

 

Tennis Taula Campionat Afeccionats arxiu V02

Aquesta setmana no va poder ser. El CTT Vilanova no va poder aconseguir la setena victòria consecutiva pels pèls!, en una trobada ajustada, que novament es va haver de resoldre en el partit de dobles en què la parella vilanovina no va tenir la sort de cara en els punts decisius. Malgrat això el conjunt vilanoví es manté en la part alta de la taula.
Va començar la trobada per part del Vilanova Diego Naranjo que va ser superat 0 – 3 per Xavier Vaucells. Tampoc va aconseguir puntuar Adrián Sánchez en ser derrotat 0 – 3 per Sergi Fuentes. Qui va sumar el primer punt pel Vilanova va ser Bernat López en superar per 3 – 1 a Xavier Grau.
Naranjo aconseguia l’empat en derrotar 3 – 0 a S.Fuentes i B.López avançava al Vilanova guanyant 3-2 a Vaucells. Tot seguit, però, Sánchez no va poder donar la victòria al Vilanova en perdre 1 -3 contra Grau amb la qual cosa la trobada arribava fins al partit de dobles; la parella Naranjo – López va ser superada pels locals Vaucells – Grau per un atapeït 2 – 3 que donava el triomf als de la Garriga per 4 a 3.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by