El CTT Igualada s’imposa per 4 a 3 al CTT Vilanova

02 Nov 2011

tennis taulaEn aquest inici de temporada, el Club Tennis Taula Vilanova sembla que estigui abonat a perdre els seus partits per la mínima, com va passar diumenge en l’enfrontament comarcal, en què, tot i plantar cara al líder al final no va poder aconseguir la victòria al perdre la partida decisiva de dobles.

Bernat López va donar el primer punt al Vilanova en remuntar un 0-2 advers davant Ferran Guillen per finalment imposar-se per 3-2 amb parcial de 10-12, 8-11, 11-5, 11-6 i 11-8. Diego Naranjo no va poder consolidar el bon inici de partit i va ser derrotat per Francesc Masip per 0 a 3, i Matias Blanco va avançar l’Igualada en superar també 3-0 a Julio Morales.

L’empat del marcador el va aconseguir Diego Naranjo que es va imposar amb claredat a Ferran Guillen per 3-0. El Vilanova es va col·locar de nou per davant gràcies a Bernat López que va derrotar a Matias Blanco per 3-1. Però a partir d’aquí tot van ser derrotes per als vilanovins: Francesc Masip va guanyar 3-0 a Julio Morales i la parella vilanovina formada per López i Naranjo es va veure superada per Masip i Blanco, també per 3-0 donant així el triomf definitiu al club igualadí.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by