El CTT Vilanova es queda a les portes de les fases d’ascens

15 Abr 2016

CTT Vilanova Mojonero abr16


CTT SANT QUIRZE – 2 – CTT VILANOVA- 4


El Club Tennis Vilanova va jugar aquest cap de setmana el darrer partit de lliga. S’enfrontava al Sant Quirze a qui va acabar derrotant, a casa seva,  per 2 a 4.

Des del club asseguren que va ser una victòria fàcil i la diferència de punts podria haver estat més àmplia si Manuel Suero, afectat d’una malaltia estomacal, hagués pogut afrontar els seus partits en plenes condicions físiques.

Diego Naranjo va donar el primer punt al Vilanova al guanyar 3- 1 a Antonio Carames, Manuel Suero va ser derrotat per Jorge Jiménez, 0 – 3,  però Bernat López avançava de nou al Vilanova guanyant 3- 0 a Toni Sala.

Naranjo va aconseguir un nou punt en el partit contra Jiménez i el vilanoví Bernat López va sumar el quart en guanyar a Carames. Pitjor sort va tenir Manuel Suero que va caure novament, aquesta vegada davant Toni Sala.

Tot i així, la victòria contra el Sant Quirze donava als vilanovins, a priori, els punts suficients per classificar-se per a les fases d’ascens, però la victòria del Molins, empatat a punts amb el Vilanova, davant el Ripollet, líder invicte, els ha robat aquesta possibilitat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by