El CTT Vilanova estrena l’any amb victòria contra el Sant Quirze

14 Gen 2016

Tennis Taula Campionat Afeccionats arxiu V02

El CTT Vilanova del Camí no podia desaprofitar la visita del cuer per sumar una nova victòria. Va sumar dos punts més al seu caseller per imposar-se clarament al Sant Quirze per 5 a 1. Malgrat que els vilanovins van estar una mica freds després de les vacances, van desplegar un joc més tàctic que vistós.

El primer punt el va anotar Bernat López guanyant 3-0 a Jose A. Jiménez. Diego Naranjo sumava el segon punt en derrotr en un ajustat 3-2 a Toni Sala. A continuació Manuel Suero, malgrat anotar el primer parcial, no va poder seguir sumant en veure’s superat 1-3 per Joan Botella.

Va seguir sumant pel CTT Vilanova Naranjo que va derrotar 3-0 a Jiménez. El 4t punt va arribar gràcies a López, amb una victòria 3-0 contra Botella, i finalment, M. Suero va aconseguir el 5è punt i final; encara que va cedir el primer parcial es va anotar els tres restants, davant del defensiu T. Sola. A destacar que l’últim punt, en el quart parcial, va durar 10 minuts!, però finalment va acabar amb 3-1 a favor de Suero i va posar el 5-1 en el marcador general.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by