El CTT Vilanova frega la victòria davant un Sabadell blindat per una futura campiona

09 Nov 2017

CTT Vilanova nov 2017-v2


Derrota inesperada del CTT Vilanova davant un dels cuers que es va presentar a aquesta trobada amb una gran jugadora, molt fiable i segura campiona d’Espanya absoluta en la seva joventut i en veteranes com és Monica Weisz. Era la primera trobada que disputava aquesta temporada i fins i tot comptant amb la seva vàlua, els vilanovins van tenir la victòria al seu abast


La trobada la van obrir Bernat López i Monica Weisz , guanyant aquesta última per un clar 3-0. A continuació va ser el torn de Manuel Suero que va realitzar un bon partit davant Miguel Ángel Romera; en el quart parcial i amb 9 a 9 en el marcador, el vilanoví es va jugar dos cops d’atac que van sortir fora per molt poc i van acabar posant el 2-3.

El primer punt pels vilanovins l’aconseguí Adrián Sánchez en derrotar per 3-0 a Carmen Mestre. Suero va plantar cara a Weisz i va fer que els parcials fossin ajustats fins als punts finals, però va acabar perdent 3-0.

López va  col·locar el 2-3 en el marcador general superant per 3-0 a Mestre. Tot seguit Sánchez en una gran remuntada davant Romera quan anava 0-2 va assolir l’empat general gràcies a la victòria per 3-2 i després d’un emocionant 13-11 en el cinquè parcial.

La trobada es va haver de decidir en partit de dobles. La parella local López-Sánchez es va imposar en el primer parcial, però van afluixar en el joc a causa de l’efectivitat de Monica Weisz i van acabar cedint un 1-3 davant el tàndem de Sabadell.