El CTT Vilanova s’imposa per 4 a 3 al CTT Ateneu 1882

23 Des 2015

Tennis Taula Campionat Afeccionats arxiu V02

Emocionant i molt disputada la trobada que van viure el CTT Vilanova del Camí i el CTT Ateneu 1882 en la darrera jornada de lliga. Amb parcials molt ajustats i punts molt lluitats i espectaculars, com el que aconseguia Diego Naranjo en el partit de dobles retornant de manera inversemblant un mat del contrari, agafant a la parella rival descol·locada i que va servir per tancar el partit, la trobada i per donar la victòria als vilanovins.

No ho van tenir fàcil els locals ja que van començar perdent 0-2. El primer a fer-ho va ser Diego Naranjo que va encaixar un igualat 2-3 davant el seu millor jugador, Angel Jiménez, amb un 12-14 en l’últim parcial. Tampoc va puntuar Manuel Suero que va cedir un 0-3 amb parcials molt ajustats davant Jaume Llompart, un jugador amb pala de becs que l’únic que fa és defensar.

Bernat López aconseguia el primer punt pel Vilanova en derrotar per 3-0 a Ángel Notario i Naranjo col·locava el 2-2 en el marcador en superar a J. Llompart per 3-0. Novament es van avançar els de l’Ateneu en superar A. Jiménez a B. López per 0-3. Suero es jugava la possibilitat d’arribar al desempat en els dobles, cosa que aconseguia en un bon partit en remuntar un 2-1 advers davant Notario, superant dues pilotes de partit en l’últim parcial per acabar imposant-se 12-10 i guanyar el partit per 3-2.

Després de sumar aquest nou punt pel CTT Vilanova, Suero portava la trobada al desempat; la parella vilanovina López-Naranjo van saber mantenir la calma per superar un 0-2 en contra davant Jiménez-Llompart amb un parcial de 14-12 en la tercera partida, i per adjudicar-se les dues següents i acabar guanyant 3-2 amb la qual cosa el Vilanova aconseguia una victòria molt lluitada.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by