El CTT Vilanova s’imposa per 4 a 3 al CTT Badalona

20 Gen 2016

CTT Vilanova gener 2016 V02Victòria molt lluitada i disputada la que va aconseguir el CTT Vilanova davant un rival directe, que no va posar les coses fàcils als vilanovins. Es va poder veure en el marcador final mot ajustat, que finalment es va haver de resoldre en el partit de dobles.

No van començar les coses molt bé per als locals, ja que Bernat López va cedir el primer punt en veure’s superat per Montañez 1-3. Diego Naranjo va empatar el marcador, derrotant 3-0 a Cerdà. Però Manuel Suero no va poder seguir sumant i va caure derrotat 0-3 per Ruiz amb un 11-13 en l’últim parcial.

Naranjo va tornar a treure pit pel Vilanova en guanyar 3-1 a Montañez. I tot seguit arribava el 3-2 al marcador general, després que López superés per 1-3 a Ruiz.

No va tenir molta fortuna Suero en els punts finals i no va poder fer el punt de la victòria en caure amb un ajustat 0-3 (9-11, 9-11 i 12-14) davant de Cerdà. Així que la trobada es va haver de resoldre en el partit de dobles, on la parella vilanovina Naranjo-López va superar Cerdà-Ruiz donant la victòria al Vilanova.