El grup de 3r B del Joan Maragall visita Ràdio Nova i pren apunts per enllestir el projecte d’una revista |ÀUDIO i FOTOS|

11 Jun 2018


Avui ha estat dia d’assignatura de comunicació per a la classe dels Insectes de 3r B de l’Escola Joan Maragall. Aquest matí han visitat el departament de comunicació i l’emissora local Ràdio Nova. Una vintena d’alumnes acompanyats de la professora, Cristina Garcia i la mestra d’Educació especial, Marta Fontanals han pogut conèixer els principals mitjans de comunicació municipals i també han compartit amb el personal de l’àrea, el projecte que porten a terme aquest curs: una revista escolar


alumnes 3r b joan maragall projecte revista (27)-1200

De la mà de la tutora han descobert que l’Escola Joan Maragall tenia una publicació que es titulava “Parlem-ne” i han posat aquest nom a un projecte de curs per mitjà del qual posen dins un calaix temes que els interessen. El resultat ha estat una iniciativa de curs que des de fa uns mesos estan tirant endavant i que ha de culminar amb la publicació d’una revista.

Els alumnes han explicat al personal de Ràdio Nova en quin punt està el procés de creació de la revista i han demanat consell en aquesta fase final, sobretot en el tractament de les entrevistes, la distribució de la informació, la composició i el format. Dos dels alumnes de la classe, l’Ayman Nackmouch i la Xenia Vázquez ens han explicat com va néixer la idea i com d’il·lusionats estan treballant en l’elaboració d’aquesta publicació que recollirà les principals notícies del curs 2017-2018 de l’escola.

Durant la visita, l’alumnat també ha pogut ampliar una mica més els coneixements sobre el món del periodisme, l’elaboració de la notícia i les principals fonts d’informació i s’han endinsat una mica en el treball de redacció, d’una banda, del butlletí municipal Vilanova Informació, i de l’altra, dels informatius de ràdio.

alumnes 3r b joan maragall projecte revista (24)-720

album-fotografic-faldo-borde