El grup d’havaneres Vent Endins i el tast de vinyales van omplir la plaça del Mercat |FOTOS i VÍDEO|

06 Set 2017


Dilluns, el municipi, encara consternat per la pèrdua de la jove Marina Rosillo, va reprendre els actes festius amb un seguit d’activitats infantils i familiars que es van repartir entre la plaça del Mercat i Can Papasseit. Al matí, Endinsa’t, va engrescar la quitxalla amb diferents tallers de maquillatge i dibuix i un espai de jocs que van ser el preludi de l’espectacle de Boti Boti i la festa de l’escuma


A migdia, el servei de Cultura i la Comissió de Festes van preparar i servir un vermut popular del què en van gaudir prop de 250 persones. A la tarda, la cita familiar es va traslladar a Can Papasseit per risc de pluja. La companyia Xou’s va instal·lar els Titirijocs, una quinzena de jocs gegants que van entretenir petits i grans fins passades les 7 de la tarda.

Mentrestant, la plaça del Mercat, s’omplia de gent i dels ritmes mestissos que van oferir els Vent Endins. Un repertori mescla d’havaneres, rumba, cançó catalana i temes propis que van oferir amb empenta i energia.

Andreu Pedregosa i J. Vicenç Bernal, molt ben acompanyats, van tornar a preparar el rom cremat que enguany es va acompanyar de “Bienvenidos” i “Puigdaquí”, un bizcocho de soletilla i un ametllat que es van crear inspirats en el pregó de Festa Major.

dilluns tast de vinyales

Simultàniament, la Confraria de la Vinyala de l’Anoia, va preparar una degustació de caragols que va fer les delícies de tothom. Els més de 30 quilos de vinyales i 25 de tall, es van acabar en un tres i no res.

La nit de dilluns es va tancar amb el castell de focs.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by