El IV Open de Petanca reuneix a Vilanova 32 tripletes en una competició de molt nivell

19 Jun 2019
4 Open CP Vilanova (1)

El CP Vilanova va organitzar el passat dissabte 8 de juny el IV Open de Petanca, una competició en què hi van participar 32 tripletes. Una competició de nivell amb la participació de clubs nacionals i francesos que juguen en Divisió Especial o en les màximes categories

Els jocs es van anar succeint des de les 9 h fins a les 14:30 h i a partir de les 15:30 h es van disputar els intensius que es van allargar fins passades les nou del vespre. La competició es va disputar en grups de quatre que van anar classificant-se en dues categories, general i consolació i que va anar eliminant equips fins arribar als quatre guanyadors.

El premi per a la tripleta guanyadora ha estat de 1.000 €, 500 € per a la segona i 300 € per a la tercera i quarta classificada. Els quatre guanyadors van rebre també un lot amb una samarreta.

Pel que fa als premis de consolació, la primera tripleta classificada ha rebut 600 €, 300 € la segona i 180 € la tercera i quarta classificada.

No tot va ser joc, el CP Vilanova va organitzar un dinar de germanor, obert també als acompanyant dels jugadors i que va sumar 180 persones al voltant de la taula i en una animada sobretaula.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by