El Patge Makalí torna a visitar Ràdio Nova el 3 de gener

12 Des 2013

Patge MakaliRàdio Nova ja té marcada al calendari una de les cites més especials de l’any. La visita del Patge Makalí. El dia 3 de gener, l’emissari de Ses Majestats els Reis d’Orient, participarà en un programa especial de l’emissora municipal durant el qual podrà parlar amb els nens i nenes de Vilanova del Camí que li hagin fet arribar la seva carta.

El programa especial començarà a les onze i s’allargarà fins a dos quarts de dues del migdia, amb les intervencions en directe del Patge Makalí, música i contes de Nadal.

Per poder participar al programa, cal omplir la carta que trobareu al darrer número del butlletí municipal on caldrà posar ben clar el nom del nen o nena i el telèfon de contacte. Cal fer arribar les cartes a la Ràdio, al segon pis de l’Edifici d’Entitats, a la plaça dels Horts, 1 o enviar-les per correu electrònic a patgemakali@radionova.cat.

El dia 3 de gener podreu escoltar el programa en directe al dial 107.7 de l’FM o bé per mitjà de la ràdio on line a www.radionova.cat