El Ple de Pressupostos també debatrà sobre la pobresa energètica

19 Gen 2015

Ple ordinari arxiuL’actualitat vilanovina passa aquest dilluns per la sessió plenària d’aquest vespre. El consistori ha convocat Ple de Pressupostos a les 20h. Els grups municipals debatran els comptes municipals per al 2015 però també la plantilla orgànica del personal, la massa salarial i les bases d’execució del pressupost. I s’ha confirmat que el consistori també debatrà una moció en matèria de pobresa energètica que reivindica la protecció dels consumidors més vulnerables.

Tot i que de ben segur els pressupostos centraran la sessió ordinària del Ple, també és previst sotmetrà a debat altres temes com la resolució de les al·legacions presentades a l’aprovació inicial del reglament Orgànic Municipal o l’aprovació del plec de clàusules administratives generals per a la contractació de l’Ajuntament.

També s’ha inclòs una moció a tractar en el ple d’aquest dilluns. L’han presentat tots els grups municipals, a excepció del PP per demanar que s’aixequi la suspensió de la normativa catalana de consum, ja que deixa als consumidors més vulnerables en una situació d’indefensió i es poden veure afectats per la interrupció del subministrament energètic en l’època climàtica més freda de l’any.

D’una banda, la moció acorda acompanyar al govern català per presentar al·legacions davant la suspensió temporal acordada pel Tribunal constitucional contra la normativa en matèria de consum aprovada pel Parlament. De l’altra, l’Ajuntament de Vilanova del Camí es compromet a donar suport a la Taula sobre la Pobresa Energètica per fer front a aquesta problemàtica.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by