El +Qcineclub Vilanova tanca l’any 2013 amb l’èxit dels Croods

08 Gen 2014

Croods carátula

Aquest ha estat un final d’any excel·lent per al + QCineclub Vilanova, una proposta cultural que va sorgir dels responsables del programa +QCine de Ràdio Nova i que compta amb el suport del Servei de Cultura. Més de 190 persones van gaudir de la darrera projecció de l’any “Els Croods”. En aquesta ocasió el passi va ser en català i el públic va poder passar una bona estona amb una comèdia ambientada en l’època prehistòrica, seguint les aventures d’una família de cavernícoles que, a causa d’un terratrèmol, ha de deixar la cova on viuen i emprendre un viatge a la recerca d’una nova llar, un viatge ple de descobriments que canviarà la seva forma de veure la vida per sempre.

En la darrera sessió abans de començar la projecció es van anunciar ja algunes de les pel·lícules programades per aquest any nou. D’una banda, el 23 de febrer torna el cinema familiar amb “Epic, el mundo secreto” una pel·lícula d’animació que combina comèdia i aventura  dels creadors de Río i l’Edat del gel.

D’altra banda, aquest any també torna el cinema per adults que tindrà nova proposta cinematogràfica l’últim dissabte del mes de març i una altra l’últim dissabte del mes d’abril.

Per mitjà de dos muntatges de vídeo realitzats per Raúl Bocache, coorganitzador de l’esdeveniment i responsable dels cartells i flyers, es van donar a conèixer aquestes noves sessions de cinema i també es va fer un emotiu repàs de les 9 sessions que es van realitzar al llarg del 2013.

Com sempre, al final de la projecció es van fer els sortejos per gentilesa de PUBLICACIONS ELS CARRERS que ha promocionat amb DVDs i samarretes aquesta activitat al llarg de l’any. En aquesta ocasió, a més del regal final del DVD dels Croods, PUBLICACIONS EL CARRERS va fer dues tasses amb els personatges de la pel·lícula que es van sortejar per separat. A més, es van sortejar 4 samarretes del film Hotel Transilvània i Rompe Ralph.

Un bon grapat de regals per celebrar les festes i per fer aquesta última passada de l’any que es va completar amb el sorteig de 10 entrades per gentilesa de Xarxa Vilanova del Camí pel nou espectacle que es podrà veure el dia 19 de gener amb l’obra de titelles “El Rei de la casa”. Des de l’organització del +QCineclub Vilanova han agraït a Xarxa aquesta col·laboració, que ha estat habitual al llarg de l’any, i que permetrà als més joves de la casa gaudir d’una obra de qualitat a Can Papasseit, a dos quarts d’una del migdia, amb molts regals i sorpreses.

També han donat les gràcies als conserges de Can Papasseit, a ACUSTIC ANOIA i al personal de Cultura per tot el suport rebut en aquest projecte pel qual han passat més de 2000 espectadors.