El servei d’assessorament sobre clàusules terra s’amplia amb periodicitat mensual

15 Feb 2018

Clausules terra logo web


El servei d’assessorament sobre les clàusules terra s’ha renovat per tot l’any per atendre la demanda de la població vilanovina. Es va posar en funcionament per donar resposta a les consultes sobre clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris, gràcies al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona


L’acord permetrà continuar oferint aquest servei a Vilanova del Camí fins a finals d’any, pràcticament un cop al mes, concretament un dimarts al matí. La propera visita serà la setmana que ve, el dimarts 20 de febrer.   

Les persones que vulguin fer ús del servei o tinguin interès a fer alguna consulta han de demanar cita prèvia al departament de Serveis Personals, al telèfon: 93 805 44 11 extensió 2.


evento Google IconsEl calendari de visites legals continuarà amb una periodicitat mensual: el dia 20 de març, el 17 d’abril, el 22 de maig, el 19 de juny, el 17 de juliol, el 18 de setembre, 16 d’octubre, 20 de novembre i 18 de desembre.


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by