El Teatre Victòria i el musical Bollywood Colours of India destí de la propera sortida de l’AAVV barri Bonavista

04 Abr 2018

Bollywood Colors Of India Teatre Victoria-v22


L’AAVV del barri Bonavista preparen la tradicional sortida al teatre que enguany preparen per al proper 5 de maig. La proposta que aquest any és ben exòtica els portarà al Teatre Victòria per veure el musical “Bollywood Colours of India”. Aquelles persones que estiguin interessades poden inscriure’s fins el proper 18 d’abril


La sortida es farà a les cinc de la tarda des del carrer Montserrat, davant Formigons Vilanova ja que la sessió comença a les 18:30 h. Després l’organització ha previst tres hores de lliure disposició, ja que la tronada en autocar està prevista per a les 23:00 h.

Per fer les reserves podeu trucar al telèfons 629 56 83 17 / 618 94 51 94. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

El preu de l’entrada i l’autocar és de 35 € i el seu pagament s’ha de fer com a màxim dimecres 18 d’abril.

Aquesta activitat l’organitza l’AAVV barri Bonavista i compta amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.


Les coreografies mostren una combinació de la dansa índia tradicional amb balls occidentals contemporanis i música dels darrers èxits del cinema


El musical “Bollywood, colors de la Índia” porta tot el misticisme de la Índia, però també està ple de colors, música animada, coreografies enlluernadores i balls vertiginosos,i fins i tot, acrobàtics. El musical, ens diuen des de l’entitat organitzadora, és interpretat per talentosos ballarins que lluiran més de 200 vestits durant l’espectacle.

Aquest és un espectacle per tots els públics, amb coreografies que combinen la dansa índia tradicional amb balls occidentals contemporanis i música provinents dels darrers èxits de la indústria cinematogràfica índia.