El temporal de pluja afecta baixos i magatzems del carrer Major així com les zones inundables |ÀUDIO|

06 Jun 2018


El temporal que aquests dies afecta la comarca i Catalunya en general ha deixat incidències notables a Vilanova del Camí, on es van superar els 50 litres d’aigua, en menys de dues hores. A banda dels nombrosos avisos que la Policia Local va rebre al llarg de la tarda de dimarts, les zones inundables van deixar la imatge impactant d’un vehicle atrapat, tot i que no es van haver de lamentar danys personals


zones innundables pluges juny18-v11

Des de la Policia Local de Vilanova del Camí, Dani Monroy explicava aquest matí que a la una del migdia van començar a rebre les primeres trucades del veïnat per diferents incidències. El pont pròxim a la deixalleria vilanovina i l’empresa Verdés es va tallar ja a primera hora de la tarda, i tot i que poc després estava novament practicable, es va haver de tornar a tancar a la circulació cap a dos quarts de quatre. Tot i així un vehicle va intentar creuar per sota del pont i es va inundar fins el sostre, havent de sortir els ocupants, pare i fill, per una finestra.

La imatge d’aquest vehicle atrapat al pont de Verdés va ser una de les més impactants que ha deixat el temporal, a la conca d’Òdena. Segons Dani Monroy la zona estava senyalitzada “no només amb una prohibició de pas, sinó també amb la de prohibit estacionament per avís de zona inundable”.

Entre altres incidències de la tempesta a Vilanova del Camí, cal parlar de “molts avisos per baixos i magatzems inundats al carrer Major, des de la plaça Major i fins al carrer Santa Llúcia, així com l’acumulació d’aigua a la rotonda de la residència AMMA al barri de la Pau, que arribava fins al genoll”, explica Monroy.

Pel que fa a les conseqüències de la tempesta sobre el servei de subministrament elèctric, un llamp va afectar els electrodomèstics en alguns domicilis, segons l’avís dels veïns. La caiguda elèctrica es va notar també en una part del circuit de l’enllumenat públic.

I és que van caure més de 50 litres d’aigua, en menys de dues hores. Avui davant la continuïtat d’aquest temporal, Monroy recomana respectar els senyals i no passejar per la vora de la llera del riu.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by