El Vilanova perd a casa, davant l’Ascó per 22 a 26

21 Feb 2018

Handbol Vilanova arxiu


Emocionant partit el d’aquesta setmana de l’equip sènior del Club Handbol Vilanova. Al final, però, no va poder ser. Era el partit de la jornada, ja que enfrontava dos rivals directes que estan lluitant per defugir les places de descens. El Vilanova venia d’aconseguir 3 victòries consecutives i buscava la 4a a casa, davant l’Handbol Ascó


Un cop a pista l’equip es mostrà irregular i amb poc encert golejador. Les rivals ho aprofitaren per anar agafant distància en el marcador i a la mitja part el resultat era de 10-15.

Una vegada més, però, -l’equip ja ens hi té acostumats- es produí la reacció del Vilanova. Defensa contundent i més precisió en atac. Pujà el ritme de partit i aconseguiren una parcial de 9 a 1 amb 15 minuts brillants que capgiraven el marcador. A 10 minuts del final, l’equip de Diaz guanyava 22-20, i l’Ascó demanà temps mort.

A partir d’aquí els van plantejar una defensa mixta damunt de l’esquerrana local Marta Grau. Al Vilanova li va costar reaccionar a aquesta nova situació i acabà perdent per 22 a 26.

Les coses es posen una mica més difícils per l’equip sènior vilanoví que està obligat a esgarrapar punts de rivals més ben classificats. Aquesta propera setmana al Perelló tindran la primera oportunitat de fer-ho.

Varen jugar: Sandra, Tània C, Xènia 1, Marta G 7, Lídia R, Júlia 2, Ainhoa, Marta H 1, Tània M 2, Núria M 3, Ana V 1; Estefania i Cristina Caballero (porteres).


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by