El vilanoví Pau Trenado tercer a la XXII Pujada a Prades

15 Mai 2018

Pau Trenado Campionat Catalunya Muntanya v02


El passat diumenge 6 de maig, el pilot vilanoví Pau Trenado Romero, va participar en la XXII Pujada a Prades que va aplegar una cinquantena de pilots. Trenado va pujar al tercer calaix del podi en la categoria de turismes després d’acabar quart en la general de la jornada. El pilot vilanoví va superar el Demon Car d’Enric Rosselló en unes condicions climatològiques adverses


D’altra banda, el diumenge 15 d’abril es va celebrar la XX Pujada en costa de Callús-Sant Mateu del Bages. Hi van prendre part una quarantena de vehicles, on el pilot vilanoví, Pau Trenado amb un Seat Leon Supercopa MK1, va aconseguir una cinquena posició en la categoria de turismes i una dotzena posició a la classificació general. Va ser un diumenge sorprenentment exitós, ja que era la primera vegada que competia en aquesta modalitat.

El pilot vilanoví vol agrair la col·laboració de Pneumàtics Vilanova, Cecauto, Rodasport Sabadell, RN Motorsport, Bar Nabucco, Focuxtreme, Campos autosport i BND, Trackrat, Kitchen Craft, Biela Club Manresa, 4M visual, Tino Fernàndez, Expo Anoia i la cooperació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. L’equip que treballa amb Trenado també vol fer arribar la seva gratitud “a tothom que desinteressadament els ha fet costat perquè aquest pilot tingui l’oportunitat que es mereix”.