Els divendres a la fresca a Can Muscons deixen bones sensacions que animen a repetir l’any vinent | ÀUDIO

24 Jul 2019

La darrera cita del programa del “Divendres a Can Muscons” va deixar molt bones sensacions el passat divendres 19 de juliol, amb una divertida i sorprenent actuació de l’il·lusionista Miguel Sevilla. Els jardins de la masia van acollir un entretingut espectacle que combinava humor i màgia

Can Muscons - miguel Sevilla (3) v2

Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


El mag va fer participar petits i grans durant la seva actuació, amb jocs de mans que regalaven il·lusions, gràcies als secrets de mag que escapen a l’ull, per la rapidesa i les explicacions humorístiques d’aquest expert il·lusionista. 

Amb aquest han estat tres els divendres amb espectacle a Can Muscons que ha estat l’escenari, aquest juliol, d’una nova proposta de la regidoria de Cultura. Cada setmana un centenar de persones ha gaudit d’un ambient distès i estiuenc en aquestes vetllades a la masia, recentment recuperada com a seu de l’Espai Jove. Moltes persones la visitaven per primera vegada i també descobrien les possibilitats d’oci en els seus jardins.

La regidora de Cultura, Carlota Silva, ha agraït la bona acollida dels tres espectacles programats els tres primers divendres de juliol. També avança que de cara a l’any que ve, tornaran a repetir i fins i tot ampliar, l’oferta cultural allargant-la cap al mes de juny, per tal de “gaudir encara més de les nits a la fresca i també del meravellós espai que hi ha als jardins de la masia”.