Els ensurts del passatge del terror d’Artístic fan passar-ho de por als visitants |ÀUDIO|

14 nov. 2017


Amb ganes de passar-ho de por, mai millor dit, el passatge del terror d’Artístic ha aplegat aquest dissabte un bon nombre de visitants que s’han endinsat en un nou espectacle terrorífic. L’escenari era aquest any, Can Muscons, i la “teatralització” estava contextualitzada en un geriàtric força extraordinari. Les sensacions que ha deixat són molt positives entre l’organització com ens explicava Rubén Caldito, un dels responsables d’aquesta activitat que de ben segur tindrà continuïtat l’any que ve


Passatge del terror can muscons 11 novembre (1)
 

Superat i gestionat el tema cues, que des de l’any passat funciona força bé, amb temps d’espera més curts, i que aquesta vegada han estat més agradables amb estufes i servei de tallats, una de les principals preocupacions que aquest any tenia l’organització, segons Caldito, era que la tria de la temàtica fos encertada. Dubtaven si caricaturitzar persones grans no faria més riure que por, però la feina dels maquilladors i l’actitud teatral de la quarantena d’actors que han donat vida als personatges de la representació han estat tot un encert i no només no van fer riure sinó que van arrencar alguns plors.

Des del mateix dissabte, Artístic ha anat recollint valoracions sobre el passatge, la majoria “amb molt bones sensacions” diu Caldito, qui també ha obert la possibilitat de fer arribar les opinions i aportacions a l’entitat per tal de millorar l’activitat de cara a les properes edicions.

El que està garantida és la participació d’actors, perquè segons Caldito hi ha un bon grup de persones, no només d’Artístic sinó també d’altres entitats, disposades a disfressar-se i maquillar-se de manera repel·lent per fer tremolar de por als més atrevits. De fet ja tenen temàtica per a l’edició de l’any que ve, però Caldito s’estima més no avançar detalls, perquè l’efecte sorpresa en aquest cas va estretament lligat a la intriga i a la possibilitat d’un bon ensurt.

Passatge del terror can muscons 11 novembre (2)