En marxa el I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí

04 Gen 2019
Foto poemes 2019 logo

La regidoria de Cultura ha convocat el I Concurs de Foto Poemes, en el marc de la festivitat de Sant Hilari. patró del municipi. El foto poemes es fan amb la intenció i l’objectiu d’explicar, transmetre i emocionar a través de la combinació de la fotografia i la poesia. El concurs consisteix en presentar una fotografia acompanyada o inspirada en un text poètic

Tant les la fotografia com el text han de ser originals de l’autor que les presenti. La fotografia pot ser en blanc i negre o en color i també es podrà retocar. L’extensió del poema podrà ser d’un únic vers i fins a com a
màxim de vuit versos.

Podran participar al concurs totes les persones majors de 16 anys.

El tema del concurs és lliure. Es valorarà la relació entre la imatge i el text i el fet que ambdues s’enriqueixin i es complementin mútuament, formant una única realitat narrativa.

Les obres es podran presentar des del 15 de desembre fins al 7 de gener de 2019. Les propostes es poden fer arribar per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat amb l’assumpte “I Concurs Foto Poemes St. Hilari 2018“.

El foto poema s’ha d’adjuntar a aquest correu en format PDF, JPG o PNG tot indicant el títol de l’obra. En el mateix missatge, però en un document WORD a part, es faran constar les següents dades: títol del foto poema, nom i cognoms de l’autor, adreça telèfon i correu electrònic.

Cada autor podrà participar amb un màxim de dos Foto Poemes.

El jurat estarà format per tècnics de Cultura, Comunicació, i altres professionals liberals relacionats amb la imatge i la literatura. Aquest triarà tres obres guanyadores, les quals seran premiades amb una càmera de fotos compacta, per al primer premi; una tauleta per al segon premi; i un MP4 per al tercer premi.

El foto poema guanyador es donarà a conèixer 1’11 de gener de 2019 en el marc d’un acte de lliurament de premis que tindrà lloc a Can Papasseit a les 19:00 hores.

També se’n farà difusió a través dels mitjans locals: Ràdio Nova, vilanovainformacio.cat i les xarxes socials.

Els participants, que han d’aceptar incondicionalment i íntegrament les bases, així com el criteri del jurat per la resolució de qualsevol qüestió derivada de la interpretació i execució de les bases del concurs. A més suposa la cessió a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, per part dels autors i guanyadors de les obres presentades, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre les obres que podran aparèixer en els diversos canals de comunicació, sempre citant la procedència i l’autoria.

Fotopoema 2018