Es programa un nou cicle de trobades per a ‘Créixer en família’ a les escoles vilanovines

30 Oct 2018

Creixer en familia 18-19 POSTER A4-DEF-v11

 

Serveis Personals de Vilanova del Camí proposa aquesta tardor un nou cicle de xerrades “Créixer en família”, un espai que permet reflexionar i intercanviar vivències sobre l’educació dels fills, guiats per persones professionals i expertes. En principi s’han organitzat sis sessions que es repartiran en sis dilluns consecutius a les diferents escoles vilanovines. La primera està programada pel pròxim dilluns 5 de novembre, a l’Escola Pompeu Fabra. Són trobades obertes i gratuïtes

 

El grup d’edat a qui s’adreça aquest cicle és als pares i mares amb infants de 3 a 6 anys. Les sessions s’han programat en horari escolar de tarda, de tal manera que els familiars puguin aprofitar l’hora lectiva per participar en aquestes trobades, de 3 a 5 de la tarda.

La primera trobada, a l’Escola Pompeu Fabra, “T’estimo tal com ets?”, tractarà sobre com reforçar l’autoestima dels petits i l’afecte com a element clau del benestar dels infants.

La segona sessió també es farà al Pompeu Fabra, el dilluns dia 12. Amb el títol “Ho hem provat tot, però no em fa cas”, tractarà sobre com reforçar l’autonomia i la iniciativa, però a partir d’uns límits clars.

La tercera i quarta sessió es faran al Marta Mata, els dies 19 i 26, amb la participació i la responsabilitat dels infants, d’una banda, (“Vols dir que ja està endreçat?”) i els models i rols respecte al gènere, per altra (“Als nens els cotxes i a les nenes les nines?”).

Les dues darreres sessions, els dies 3 i 10 de desembre es faran al Joan Maragall; la primera sobre el valor i l’aprenentatge amb el joc (“Jugar serveix? Aprenem jugant?”) i la segona i última del cicle sobre el tema que triïn les famílies.


Inscripcions google icons

La inscripció a aquestes trobades es pot fer a les escoles o trucant per telèfon al Centre Obert i Ludoteca El Cireret, al 93 805 44 22 (extensió 125 i 126)


El programa està finançat per la Generalitat de Catalunya des del departament de Benestar Social i Família. A la seva web també ofereix un espai de suport en línia amb recursos per aplicar en l’educació dels fills i filles.

L’objectiu és aprendre plegats, adults i infants, tot gaudint de la criança i la parentalitat.