Excel·lent Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica del CG Ballerina

16 Nov 2018

El passat cap de setmana es va celebrar a Múrcia, el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica en modalitat de conjunts nivell base. Entre les participants de diferents comunitats del país, hi anava un conjunt cadet en representació del Club Gimnàstic Ballerina format per: Jenifer Nieto, Carla Martínez Campos, Alba Arévalo, Irati Cilveti, Paula Mensa i Carla Martinez Salo

Divendres marxaven cap a Múrcia, per a la concentració amb l’equip tècnic fins dissabte, moment que els hi tocava participar en el Campionat. A les vuit del matí feien cap al pavelló, amb nervis i a la vegada amb molta il.lusió de viure la màxima experiència de la temporada i per la qual han estat fent un gran treball i esforç durant la temporada. A dos quarts d’onze sortien a pista realitzant un molt bon exercici, fins a l’últim segon del ball que els nervis van fer cometre un petit error amb l’aparell. Tot i així, van aconseguir una bona puntuació que les situava a la meitat de la classificació del centenar de conjunts de la categoria.

Aquest conjunt, format per gimnastes del Club vilanoví i també gimnastes del Club Rítmica Vilafranca i l’AER Quart, va aconseguir defensar l’exercici amb una gran professionalitat i bona prova és que van aconseguir també que el públic present, de diferents comunitats, les animés amb els aplaudiments durant l’execució.

El campionat ha estat força important per al grup de gimnastes, que tan sols han entrenat cinc mesos juntes formant part del mateix conjunt, però han aconseguit un gran paper a nivell espanyol. És per això que des del club han felicitat gimnastes i entrenadores per la gran feina.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by