‘Exprimeix Instagram i Twitter al teu negoci’, un nou curs de Promoció Econòmica

08 Mai 2018


Com aprofitar Instagram i Twitter a nivell empresarial serà el tema d’un nou curs de Promoció Econòmica, aquest mes de maig. Consistirà en tres sessions formatives, els dilluns 21 i 28 de maig, i també el dimecres 23 de maig, en horari de dos quarts de 10 a dos quarts de dues del migdia


La finalitat del curs és ajudar als participants a crear i optimitzar un perfil d’empresa a Instagram i Twitter i a conèixer el funcionament per publicar continguts i gestionar la comunitat de totes dues xarxes socials. Pe a aquelles persones que ja estan una mica introduïdes en aquestes xarxes, la intenció és animar-les a explorar-les una mica més; aprendre a crear concursos i campanyes publicitàries, per exemple, per fer créixer la seva influència.

La formació és gratuïta i està dirigida a autònoms, empresaris i comerciants que vulguin promocionar els seus productes en aquestes dues xarxes.

L’impartirà Emili Rodríguez (Coaching Tecnológico).


info google icons

Per a informació i inscripcions cal adreçar-se:
a Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 (Polígon Riera de Castellolí), per telèfon al 93 805 44 11 (extensió 5)
o per correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by