Finalitza amb èxit la tecnificació d’estiu del Club Handbol Vilanova

18 Jul 2016

Tecnificacio estiu Handbol (2)

La setmana passada va finalitzar la tecnificació d’estiu d’handbol, una activitat esportiva de base, d’iniciació i aprenentatge de l’handbol, per a la millora i la promoció d’aquest esport entre els nois i noies del municipi. En aquesta edició 2016, hi varen participar un total de 15 esportistes, de categoria benjamí i aleví.

Durant gairebé un mes, cada dimarts i dijous de dos quarts de vuit a les nou del vespre, han estat treballant i gaudint de l’handbol, en un clima estiuenc, a les pistes exteriors de Can Titó.


L’activitat va finalitzar el dia 12 amb un berenar que la junta de l’entitat va oferir a tots els participants i que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Antoni Maturana. Va ser moment d’agraïments, obsequis i fotos de cloenda.


Un cop acabada la setmana de porters del passat mes de juny i aquest programa de tecnificació, l’entitat se’n va de vacances per reprendre amb força els entrenaments de pretemporada a finals d’agost. Amb tot, l’equip cadet encara es troba participant al torneig d’estiu de Sant Esteve Sesrovires.

Tecnificacio estiu Handbol (1)


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by