Finals i lliurament de premis del Memorial José Sánchez de Fútbol 7 | FOTOS

18 Jul 2019
Memorial Jose Sanchez 2019 (13)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquest dimecres, s’han disputat les finals del la 33a edició del torneig d’estiu, una cita amb força solera que convoca a l’afició futbolera de la comarca. El campionat va començar el passat 8 de juliol i ha aplegat una desena d’equips repartits en les categories cadet/juvenil i infantil


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Els Pel8 han estat els guanyadors de la categoria cadet/juvenil, seguits dels Xupaxups i dels Reds Devyls.

En categoria infantil, el primer classificat ha estat l’equip Aston Birra. En segon lloc han quedat els Team Chupygraska i en tercer, Parguelas FC.

Les finals van ser ahir al vespre i es van veure una mica alterades per la climatologia, ja que la ventada que es va aixecar cap a les 7 de la tarda va obligar a canviar l’escenari de joc i finalment els partits es van fer a l’interior del pavelló. 

A l’entrega de premis va assistir Conchita Tomàs, acompanyada d’altres familiars i també del regidor d’Esports Rafael Gabarri, i l’alcaldessa Noemí Trucharte.

Tots els capitans dels equips van fer entrega d’un ram de flors a la Conchita, representant de la família Sánchez Tomàs. 

Posteriorment hi va haver un refrigeri a l’entrada del pavelló per a tots els esportistes que han participat al torneig.