Francisco Palacios assegura que el Vilashopping continuarà oferint un espai per descobrir el joves talents | ÀUDIO i VÍDEO

03 Oct 2018

Paula Acedo, Ariadna Mendoza i Adrián Sánchez són tres joves talents de Vilanova del Camí. Malgrat la seva joventut, tenen 13, 15 i 17 anys respectivament, mostren una excel·lent maduresa dalt de l’escenari i emocionen amb les seves veus el públic que els acompanya


Dissabte 22 de setembre, la Paula, l’Ariadna i l’Adrián van pujar a l’escenari del Vilashopping i van sorprendre molt gratament la gent que s’aplegava a la plaça del Mercat.

El regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios els va rebre la setmana passada per agrair-los la seva participació al Vilashopping i els va obsequiar amb una tauleta. Palacios va escoltar els joves i va recollir algunes de les seves propostes i inquietuds com la de crear una bossa de subvencions per ajudar els joves que no es poden permetre la formació musical. El regidor es va comprometre a estudiar el tema amb la resta de l’equip de govern i es va mostrar convençut que cal cercar fórmules que contribueixin a potenciar el talent dels joves.

D’entrada assegura que “el Vilashopping continuarà oferint un espai per descobrir i potenciar els joves talents de Vilanova”.

joves talents vilashopping set18 (5)-v11

Adrià, Ariadna i Paula, tres joves amb molt potencial

L’Adrià té 17 anys i no li fan por els escenaris. Des dels 11 anys pren classes de cant a l’escola Artístic i la música forma part del seu aprenentatge. Ha participat en diferents espectacles a Can Papasseit i també s’ha presentat als càstings de Got Talent. Assegura que les proves no van ser com s’esperava però assegura que repetiria l’experiència.

L’Ariadna té 15 anys i no ha anat mai a una escola de música. Es defineix autodidacta i competeix, de bon rotllo, amb la seva mare a la que també li agrada molt cantar. Li agrada molt la música i malgrat que li agradaria dedicar-s’hi, és conscient que és difícil guanyar-s’hi la vida. Per tant, té molt clar que vol estudiar i li agradaria fer d’auxiliar d’infermeria.

Aquesta jove vilanovina es va presentar a La Voz Kids i va superar cinc càstings. Malgrat quedar-se a les portes del concurs, ho valora com una experiència molt positiva. També es va presentar als càstigs de Got Talent, va fer deu hores de cua, i no hi va haver sort.

La Paula és la benjamina del grup, només té 13 anys, però ningú ho diria quan puja a l’escenari. També s’ha format a Artístic i també ha participat en alguns càstings com Got Talent. Fa dos anys també va intentar entrar a La Voz Kids, però no va superar els càstings, però assegura que ho tornarà a provar quan estigui preparada. Aquest any ha començat les classes de cant i els seus pares, que són els seus principals fans, l’animen a continuar formant-se.


Vídeo del Vilashopping 2018