Futbol, handbol, bàsquet i tennis taula en aquest primer cap de setmana esportiu de Festa Major |FOTOS i VÍDEO|

07 set. 2017


La Festa Major, en clau Esportiva està repartida en dos caps de setmana, com ja ve essent habitual a Vilanova, per encabir una complerta agenda d’actes i competicions. Aquest primer cap de setmana s’han disputat el tornejos de Tennis Taula, Handbol, Bàsquet i FutbolPel què fa al futbol, el veterans de UD Sant Roque van disputar el trofeu de Festa Major coincidint amb el 1r partit de lliga davant el Vic. El partit es va saldar amb el resultat de 1-3.

Tot seguit, el CE Anoia encetava la 1a jornada da lliga de 3a Regional enfrontant-se al Moja, amb un resultat de 0-1. En finalitzar l’Alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor d’Esports Camilo Grados van lliurar el trofeu als guanyadors.

El CF La Paz, que també jugava dissabte, va caure contra la UE Tous, 1-2. En aquest cas el lliurament del trofeus va anar a càrrec de l’Alcaldessa, Noemí Trucharte.

dissabte la paz (1)

Dissabte al matí els més matiners van ser els jugadors del Club Tennis Taula que disputaven el torneig Festa Major en modalitat individual. Els premiats en aquesta edició van ser el júnior, Marcos Varela, i  el federat Francisco Sanso del CTT Vilanova. Pel que fa als quadrangulars, el trofeu se’l va endur l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí.

També l’Handbol va disputar els primers partits de pretemporada, tant al matí com a la tarda. Destacar el partit del 1r equip a les 16 h davant l’Associació Lleidatana de Divisió Honor Plata. Les de Lleida es van imposar clarament 12-36 i van rebre el trofeu de mans de l’Alcaldessa Noemí Trucharte i del regidor d’Esports, Camilo Grados.

Dissabte al vespre va tenir lloc la tradicional caminada nocturna de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, memorial Josep Mateu, en la qual hi van participar una cinquantena de persones.

Pel que fa a diumenge, només es van disputar els partits més matiners de bàsquet i tennis taula. L’equip cadet femení de bàsquet va caure davant el Sant Ramon, 29-40.

Un cop declarada la jornada de dol oficial, es van suspendre la resta de trobades esportives: el Trofeu Festa Major del CF Vilanova i els partits de Festa Major del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant. També va quedar suspès el Trofeu Festa Major de Tennis.

El proper cap de setmana prendrà protagonisme el futbol base del CE Anoia en jornada matinal de dissabte i diumenge, i la Bética de futbol veterà que disputa el seu primer partit de lliga a partir de les 15:30 h.

També serà un cap de setmana de futbol sala. El FS Can Titó jugarà dissabte tarda i diumenge al matí.