Gairebé un centenar d’agents dels cossos de seguretat es formen en dret penal a Vilanova del Camí  

28 Set 2018

formacio netpol setembre 2018 (2)-720

El Centre d’Innovació Anoia va acollir aquesta setmana un curs presencial d’Experts en Dret Penal Operatiu adreçat als agents dels diferents cossos de seguretat. Gairebé un centenar d’agents de seguretat, tant de Catalunya com de la resta del país,  van participar en aquesta formació que es va allargar durant tota la jornada, de 9 a 19 h.

Agents de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra van participar en un curs de Dret Penal Operatiu organitzat per Netpol Instituto Superior de Seguridad Pública que va impartir un subinspector de la Policia Nacional destinat a Madrid. Durant la jornada es van oferir eines i recursos relacionats amb la identificació dels delictes, la seva tipificació i les possibles actuacions policials. Alguns dels temes que es van tractar van ser l’ocupació de béns immobles o el tràfic d’estupefaents.

Després d’aquesta formació, la Netpol farà un examen online als agents participants per certificar l’adquisició dels coneixements.

La regidora de Seguretat Ciutadana de Vilanova del Camí, Imma González, va ser l’encarregada d’obrir aquesta jornada a la qual hi van participar pràcticament la totalitat dels agents de la Policia Local del municipi. González aposta per la formació dels agents locals i per això el curs ha estat gratuït per als policies vilanovins.

Netpol, a través de les xarxes socials, ha fet públic l’agraïment a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que ha cedit les instal·lacions del Centre d’Innovació per fer el curs. També han fet una menció especial a la regidora Imma González de qui han destacat una frase de la seva intervenció: “Una policia formada no serveix només per créixer com a treballadors sinó per oferir el millor de vosaltres mateixos de cara al ciutadà”

formacio netpol setembre 2018 (1)-720