GEDEN i l’ajuntament vilanoví donen continuïtat als projectes de preservació de la natura

09 Mar 2011

Signatura GEDEN 2011 (2)L’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Grup d’Estudi i Difusió de la Natura (GEDEN) han signat aquest dimecres un nou conveni de col·laboració. La presidenta de l’entitat, Mònica Tomàs, i l’alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, juntament al regidor de Medi Ambient, Francesc Viera, han renovat aquest compromís de col·laboració que tindrà com objectiu principal mantenir un entorn natural de qualitat en tots els àmbits i un nivell òptim de preservació de la natura.

La presidenta de GEDEN, Mònica Tomàs, i el regidor Francesc Viera seran els protagonistes del programa Fets i Gent que podreu escoltar avui a Ràdio Nova i que podreu veure també per Televisió Vilanova, a partir de demà dijous, amb tota la informació relativa a la signatura d’aquest conveni de col·laboració.

GEDEN s’ha compromès a donar continuïtat al treball que des de fa anys ve portant a terme al municipi de la mà de l’Àrea de Medi Ambient, com ara la revisió i el control de les caixes nius que hi ha al bosc vilanoví. Aquesta va ser una de les primeres tasques que l’entitat va començar a desenvolupar al municipi amb l’objectiu d’afavorir la nidificació de diferents aus dins del terme municipal. En total són una seixantena i els membres del grup s’encarreguen periòdicament de visitar-les per comprovar l’evolució dels exemplars i la seva reproducció.

Una altra de les activitats que l’entitat portarà a terme aquest any 2011 seran els tallers amb l’alumnat de primària de les escoles vilanovines anomenats Coneix el teu riu, així com l’elaboració d’un CD interactiu sobre els amfibis i rèptils de Vilanova del Camí per la seva difusió a les escoles i entre persones interessades. GEDEN també ampliarà l’estudi d’ocells del terme municipal i farà un seguiment del visó americà i de la tortuga de Florida per tal de retirar el màxim d’exemplars.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by