Gran Classificatori al Campionat d’Espanya del Club Gimnàstic Ballerina

28 Feb 2019
Ballerina classificatori 2019

El passat diumenge, 24 de febrer, es va celebrar a Sant Jaume d’Enveja, una de les cites més importants per a les gimnastes, classificatòria per al Campionat d’Espanya Individual Base de gimnàstica rítmica

El club va participar en aquest Campionat amb Sandra Domínguez i Paula Mensa, totes dues en categoria juvenil amb l’aparell de cinta. Competien  amb 45 gimnastes i tan sols hi havia quinze places per a Espanya.

Sandra Domínguez va aconseguir una gran vintena posició, amb un exercici amb molta elegància, però no va assolir la posició per complir aquest somni. Cal destacar que en aquesta categoria el nivell és molt alt.

Paula Mensa va sortir a pista, defensant tot i les emocions un bon exercici, aconseguint la cinquena plaça i la classificació al Campionat d’Espanya.


Àrea informativa dedicada a CG Ballerina


També, van representar al Club, Gisela Ramírez (Infantil 2007) i Carlota Zamora (Infantil 2006).

A Gisela Ramírez li va afectar la gran pressió i no va executar el seu exercici com a ella li hauria agradat, però tot i així va aconseguir la tretzena posició i per tant la classificació.

I per finalitzar, Carlota Zamora, va fer gaudir al públic amb una molt bona competició i una expressió espectacular amb el seu exercici. Tot i un final fluixet es va col·locar a la tercera posició del podi.

El Campionat d’Espanya es celebrarà a Guadalajara del 5 al 7 d’abril.

Des del Club han donat l’enhorabona a les gimnastes i l’equip tècnic per la gran feina en aquest Campionat i altres en aquesta temporada que han començat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by