El grup de Passejades “A cent cap els cent” visita Molins de Rei |FOTOS|

01 Mar 2018

Passejades Molins de Rei feb18 (26)-faldo-v11


El grup de la gent gran vilanovina del cicle de passejades “A cent cap als cent” va participar, la setmana passada, a la segona de els sortides del cicle de Passejades que els va portar fins a Molins de Rei


Unes 35 persones de Vilanova del Camí van participar activament a les activitats que van iniciar-se de bon matí al pati de la Federació Obrera i que  van aplegar 170 persones arribades de Cerdanyola, Arenys de Munt, i de l’amfitriona Molins de Rei.

La caminada va transcórrer per uns paratges d’accés fàcil dintre del Parc Natural de Collserola, amb una distància aproximada de 8 km. El temps aproximat per fer la passejada amb explicacions i reagrupaments va ser de tres hores i mitja. Arribats al poliesportiu de Molins, els participants van fer una sessió dirigida d’estiraments i van iniciar el dinar. El comiat es va fer sobre les tres de la tarda.

La propera passejada tindrà lloc el proper 14 de març i el municipi amfitrió serà Arenys de Munt, a la comarca del Maresme.

El cercle de passejades és una iniciativa de Diputació de Barcelona que es va iniciar l’any 2011 amb la participació i complicitat d’una bona colla de municipis de la província. En aquesta edició hi prenen part 67 municipis. Vilanova del Camí forma part del grup 6 i comparteix experiència amb Molins de Rei, Arenys de Munt i Cerdanyola del Vallès.

Passejades Molins de Rei feb18 (22)


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by