I concurs de Portades d’Igualtat de gènere pel programa del 8 de març

20 Nov 2013

25N 2013 imatgeAmb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència masclista que es commemora el 25 de novembre, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, la MICOD, ha convocat el I Concurs de Portades d’Igualtat de gènere. La finalitat és escollir el cartell que serà la imatge gràfica de difusió de les activitats que s’organitzaran amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones. És un certamen adreçat al jovent dels municipis de la MICOD, d’entre 18 i 34 anys, concretament els nascuts entre els anys 1979 i 1995 ambdós inclosos.

El termini per presentar les obres és de l’1 al 31 de gener de 2014. Cada participant podrà presentar una sola obra i no hi ha limitacions pel que fa a la tècnica; es pot treballar sobre qualsevol fotografia, il·lustració, grafit, pintura, format digital… sempre tenint en compte que s’ha de poder reproduir en quadricromia i en els formats DIN A5 i A3 per al cartell.

S’atorgarà un únic premi de 300 euros i com dèiem convertir-se en la portada del programa del 8 de març de 2014. Podeu consultar les bases a www.micod.cat.

Comencen els actes en commemoració del 25 de novembre

Pel que fa al programa del 25 de novembre, dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, hem de recordar que arrenca aquest divendres amb una xerrada sobre les dones al cor d’Àfrica, organitzada pel Programa d’Igualtat de gènere i el Departament de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada. Serà a dos quarts de 8 del vespre, a la sala d’actes de l’Espai Cívic Centre. Anirà a càrrec de Ramona Santaeulàlia, coneixedora de la realitat al Congo. Dissabte és prevista la segona xerrada titulada “La violència de gènere no té edat” que es farà a l’Ajuntament d’Òdena, a les 5 de la tarda, organitzada pel Fòrum de dones d’Òdena.

Els actes continuaran la setmana que ve amb la concentració de rebuig a la violència masclista i dues xerrades més.