ICV-EUiA Vilanova afirma que el govern no atén les seves demandes

24 Set 2013

Francina GabarróEl grup municipal d’ICV-EUiA a Vilanova del Camí lamenta que el govern del PSC no atén les seves demandes. És una queixa però també una mostra de preocupació, expliquen, “perquè es tracta de peticions que de forma habitual es presenten als plens de l’Ajuntament per tal de millorar aspectes o solucionar problemes que afecten als veïns i veïnes del municipi”.

És el cas del pas de vianants que es troba al costat de l’estació del tren. Un espai que està brut i mal il·luminat, i que ICV-EUiA proposa arranjar. La regidora del grup, Francina Gabarró, corrobora que es “necessita un manteniment que garanteixi que les persones que en fan ús puguin tenir una via pública segura i en condicions”. Però segons ha fet públic en un comunicat, no s’ha obtingut cap resposta del govern tot i que es va fer una petició al darrer ple abans de l’estiu.

Francina Gabarró confirma que el seu grup “no està satisfet” per aquest “fracàs constant”, diu, de la seva actuació política, i més tenint en compte que “fan intervencions als plens ordinaris per garantir un progrés al poble i aconseguir avançar en la convivència i qualitat de vida dels vilanovins i vilanovines”.