Inici del programa Cultura Emprenedora a l’Escola amb l’alumnat del Joan Maragall

08 Oct 2018
Presentació de Cultura Emprenedora a l'Escola Joan Maragall l'octubre de 2018

L’alumnat de 5è de l’Escola Joan Maragall participa, per segon any consecutiu, al Programa Cultura Emprenedora a l’Escola que duu a terme la Diputació de Barcelona a través de les àrees d’Educació i de Desenvolupament econòmic i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, mitjançant Promoció Econòmica i Educació. El projecte pretén fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària.


Durant el curs escolar, l’alumnat de cada classe crearà i gestionarà una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la localitat. Els productes que elaborin les tres cooperatives, els posaran a la venda i dels beneficis que en treguin faran una donació a l’entitat social que triïn.

Amb aquest projecte, que té caràcter transversal, es vol reforçar valors com la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i l’equitat i constitueix una eina d’inclusió social (centra el negoci en la persona i no en el capital, gestiona de manera democràtica i participativa i dona part dels beneficis a projectes socials).

Des de Promoció Econòmica es dona suport al projecte, acompanyant a les cooperatives en els tràmits administratius d’alta, suport en la creació i gestió d’aquestes i com a interlocutors amb la Diputació de Barcelona.
El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Palacios, i la regidora d’Educació, Eva Vadillo, van donar la benvinguda al projecte i als alumnes de 5è de l’Escola Joan Maragall.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by