Intens cap de setmana pel CG San Roque a la Copa classificatòria i a la Festa de l’Esport

11 oct. 2017

San Roque classificatori 2017-w


Set gimnastes del CG San Roque van participar, diumenge 8 d’octubre, a Figueres, al classificatori per al Campionat d’Espanya, que es celebrarà el 22 de novembre a Alacant. Només les cinc primeres de cada categoria podien aspirar a passar al Campionat d’Espanya. Del club vilanoví ho van fer possible quatre gimnastes


En categoria aleví amb maces, Carlota Zamora i Gisela Ramírez van aconseguir classificar-se amb una molt bona posició: primera i tercera al podi, respectivament. En categoria cadet amb cinta, participaren Rut Vives, Sandra Domínguez i Paula Mensa, i es va classificar Sandra Domínguez, pujant al segon lloc del podi. En infantil i aparell cinta, Inma Cardozo, després d’executar un gran exercici també es feia amb la classificació. I per acabar, Itziar Mensa, juvenil amb aparell de pilota, amb un bon exercici, es quedava a les portes, en la sisena posició.

Des del club han destacat el gran nivell i treball que totes les gimnastes i el cos tècnic van demostrar en aquesta competició. “Totes han fet una gran competició” afirmen des del club i assenyalen que “aconseguir la classificació era un repte molt complicat”. També han donat l’enhorabona a les gimnastes classificades i les animen a totes a seguir lluitant i treballant per les pròximes competicions catalanes que tenen al llarg d’aquesta temporada de tardor.

A la tornada de Figueres, diumenge a la tarda, el club va assistir a la Festa de l’Esport de Vilanova del Camí, organitzada per l’Ajuntament i han manifestat que van gaudir “d’un acte molt especial dedicat a esportistes i entitats de la nostra localitat”. Del CG San Roque van ser premiats: Sonia Gutiérrez per la seva gran dedicació com a tècnica del club; Lia Escribano com a gimnasta i pels seus resultats en esport base, i Paula Mensa quedà finalista com esportista absoluta optant al premi com a millor esportista de l’any.

Des de l’entitat han volgut felicitar i agrair a l’Ajuntament i organitzadors “aquesta gran Festa de l’Esport, que després d’uns anys sense gaudir-la a Vilanova, l’han recuperat”.