Ja està disponible el podcast del “De Què Parlem?” d’aquesta setmana

28 Feb 2011

de què parlem?Al programa d’aquesta setmana hem fet un repàs per les notícies més rellevants del panorama televisiu, especialment d’aquells programes que han sigut cancel•lats pel mateix motiu, la falta d’audiència.

Tot seguit hem tingut una nova edició de la secció “Els Col•laboradors de Ràdio Nova, on cada setmana parlem d’un dels programes de la franja del vespre per conèixer més sobre la seva temàtica, seccions i anècdotes. Aquesta setmana ens ha acompanyat Javier-Pérez Vico del programa +QCine que s’emet els divendres de 19 a 20h. A més ens ha comentat com estan preparant la marató de la trilogia de “El Senyor dels Anells” que es farà a Vilanova del Camí al març.

A continuació l’Albert Borràs ens ha portat el pronòstic setmanal del temps i ens ha parlat sobre la diferència entre “bòlid”, estel fugaç i meteorit, degut a que el passat divendres es va detectar un bòlid que es va poder veure a diversos punts de Catalunya.

Per concloure el programa hem actualitzat el rànquing de cinema setmanal i hem descobert quina “mascota” han trobat a una urbanització de Màlaga.

Tot seguit tens detallat el minut exacte on pots trobar cada secció del “De Què Parlem?” d’aquesta setmana.

– Secció de televisió: minut 02:30- Entrevista a Javier-Pérez Vico del programa +QCine: minut 11:30

– Secció de “El temps” (pronòstic): minut 33:30

– Secció de “El temps” (diferència entre bòlid, estel fugaç i meteorit): minut 44:30

– Secció de cinema: minut 49:00

– Curiositat del dia: minut 55:30