Sort diversa pels equips vilanovins en la jornada de segona i tercera territorial

28 Feb 2011

pilota futbol petitaLa golejada que va encaixar el Vilanova del Camí (6-0) a casa del Sant Pere Molanta, les victòries del Vilanoveta davant del Montbui (4-1) i de l’Anoia (0-1) a casa del Tous, i la derrota de La Paz (2-4) davant del Fàtima, és el resum de la sort diversa que han tingut els equips de futbol de Vilanova del Camí que competeixen a les categories de segona i tercera territorial, durant la jornada disputada quest passat cap de setmana.

Uns resultats que permeten a l’Anoia mantenir-se en la tercera posició de la classificació del grup 7 de tercera territorial, a només 2 punts del líder i segon classificat que tenen els mateixos punts, 47. Per contra l’Anoia en té 45 i es distancia de 3 del seu immediat seguidor que és precisament l’equip del Vilanoveta que també va aguantant la plaça a l’aconseguir també una nova victòria. L’equip de La Paz és el quart per la cua.

La propera jornada, La Paz visita el Jorba, l’Anoia i el Vilanoveta s’enfronten entre ells amb la possibilitat que té el Vilanoveta d’empatar a punts amb l’Anoia o que l’Anoia es distanciï 6 punts del seu immediat seguidor.

Pel que fa a segona territorial, grup 12, el Vilanova del Camí, la pròxima jornada rebrà al La Tossa Montbui que en la classificació està per davant amb només 2 punts de diferència el que permetria als vilanovins avançar-lo cas de guanyar el proper partit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by